Osmaniye Yangın - Kütahya, Kocaeli, Adana, Mersin ve Osmaniye'de yangın ... / 19.07.2018 09:25 | son güncelleme:

Osmaniye Yangın - Kütahya, Kocaeli, Adana, Mersin ve Osmaniye'de yangın ... / 19.07.2018 09:25 | son güncelleme:. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü.

Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor.

Osmaniye'de büyük yangın... Kontrol altına alınamadı - Son ...
Osmaniye'de büyük yangın... Kontrol altına alınamadı - Son ... from i4.hurimg.com
Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. Yangın yukarı çiyanlı köyünde bulunan 2 ev ve ahıra da sıçramıştı. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın.

Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü.

Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz.

Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın büyümeden ...
Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın büyümeden ... from im.haberturk.com
Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman. Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. Osmaniye'de orman yangını osmaniye'nin kadirli ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. Hatay'daki yangın kontrol altına alındı! Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı.

Sokakta bulunan selvi apartmanının 4.

Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Bir yangın haberi de osmaniye'den. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı.

Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. 19.07.2018 09:25 | son güncelleme: Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Yangın yukarı çiyanlı köyünde bulunan 2 ev ve ahıra da sıçramıştı.

Osmaniye'de korkutan yangın
Osmaniye'de korkutan yangın from img3.aksam.com.tr
Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. 19.07.2018 09:25 | son güncelleme: Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi.

Bakan pakdemirli , osmaniye'deki orman yangınının kontrol laltına alındığını. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü. Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama